Home Business / Technology Videot më të shikuara në YouTube që kanë sunduar toplistat edhe për vitin 2022
Videot më të shikuara në YouTube që kanë sunduar toplistat edhe për vitin 2022
0

Videot më të shikuara në YouTube që kanë sunduar toplistat edhe për vitin 2022

0
0

Në këtë epokë marramendëse informacioni, hitet virale shfaqen befas dhe zhduken si yje që bien.

Pra, cilat janë videot më të shikuara në YouTube aktualisht?

Katër kategoritë kryesore të përmbajtjes të shikuara nga përdoruesit globalisht janë komedia, muzika, kultura argëtuese/pop dhe mënyrat për t’ë përdorur diçka.

Më shpesh, meshkujt shikojnë video nga pesë kategoritë e mëposhtme – futboll, lojëra strategjike, Xbox, basketboll dhe lojëra me qitje.

Femrat favorizojnë pesë kategori – kozmetikë, kujdes për lëkurën dhe thonjtë, humbje peshe, Azinë Lindore dhe muzikë pop.

86% e baballarëve mijëvjeçarë mbështeten te videot edukative në YouTube si një udhëzues i përshtatshëm për prindërimin.

94% e të rinjve amerikanë (18-24 vjeç) përdorin rregullisht YouTube.

 1. Katy Perry — Roar

Numri i shikimeve: 3.41 miliardë

 1. Justin Bieber — Sorry

Numri i shikimeve: 3.46 miliardë

 1. Maroon 5 — Sugar

Numri i shikimeve: 3.53 miliardë

 1. El Chombo — Dame Tu Cosita feat. Cutty Ranks

Numri i shikimeve: 3.56 miliardë

 1. Phonics Song with TWO Words — A For Apple — ABC

Numri i shikimeve: 4.11 miliardë

 1. PSY — Gangnam Style

Numri i shikimeve: 4.16 miliardë

 1. Mark Ronson — Uptown Funk ft. Bruno Mars

Numri i shikimeve: 4.27 miliardë

 1. Masha and the Bear – Recipe for Disaster

Numri i shikimeve: 4.45 miliardë

 1. Learning Colors – Colorful Eggs on a Farm

Numri i shikimeve: 4.47 miliardë

 1. Bath Song — CoComelon Nursery Rhymes & Kids Songs

Numri i shikimeve: 4.47 miliardë

 1. Wiz Khalifa — See You Again ft. Charlie Puth

Numri i shikimeve: 5.23 miliardë

 1. Ed Sheeran — Shape of You

Numri i shikimeve: 5.43 miliardë

 1. Johny Johny Yes Papa — LooLoo Kids

Numri i shikimeve: 5.65 miliardë

 1. Luis Fonsi — Despacito ft. Daddy Yankee

Numri i shikimeve: 7.50 miliardë

 1. Baby Shark Dance

Numri i shikimeve: 9.21 miliardë

Linku: https://techjury.net/blog/most-watched-youtube-videos/#gref

Burimi i fotos: freepik.com