Home Lifestyle Problemet serioze në çift që vijnë për shkak të diferencës së moshës
Problemet serioze në çift që vijnë për shkak të diferencës së moshës
0

Problemet serioze në çift që vijnë për shkak të diferencës së moshës

0
0

Partneri më i vjetër mund të parandalojë në mënyrë të pandërgjegjshme partnerin e ri që të jetë vetvetja e tij autentike.

Nga këndvështrimi i partnerit më të madh, qoftë mashkull apo femër, duhet pasur kujdes që partneri më i ri të jetë vetvetja e tij autentike,

Mund të ketë një hendek në pjekurinë emocionale.

Personi i moshuar duhet të kuptojë gjithashtu se mund të ketë një hendek të madh në pjekurinë e tyre emocionale në krahasim me partnerin e tyre më të ri.

Partneri më i madh mund të flasë pa dashje me partnerin e tij.

Edhe pse sigurisht jo gjithmonë e vërtetë, kur kemi të bëjmë me një ndryshim të madh në moshë në marrëdhënie, partneri më i vjetër në përgjithësi do të zhvillojë aftësi më të forta komunikimi

Mund të mungojnë interesat e përbashkëta.

Çiftet që janë të pajtueshëm përmirësojnë jetën e njëri-tjetrit në shumë mënyra. Ata me të njëjtat qëllime, qëndrime dhe aktivitete tërhiqen nga njëri-tjetri më shpesh sesa ata me interesa të ndryshme.

Partneri më i ri mund t’i hedhë poshtë mendimet dhe opinionet e partnerit më të vjetër si të modës së vjetër.

Nga këndvështrimi i një të riu, qoftë mashkull apo femër, respekti dhe vlerësimi për aftësitë, inteligjencën, përvojat e jetës, sukseset dhe qëndrueshmërinë e të moshuarve janë çelësi.

Partneri më i ri mund të ketë më shumë energji ose qëndrueshmëri.

Partneri më i ri duhet të kujtojë se i dashuri i tyre mund të mos ketë të njëjtën qëndrueshmëri fizike dhe vitalitet që shfaq i riu dhe të lejojë disa aktivitete.

Linku: https://www.yourtango.com/love/age-gap-relationship-problems

Burimi i fotos: unsplsh.com