Home Sport Udhëtoi në Arabinë Saudite pa lejen e klubit, PSG pezullon Messin
Udhëtoi në Arabinë Saudite pa lejen e klubit, PSG pezullon Messin
0

Udhëtoi në Arabinë Saudite pa lejen e klubit, PSG pezullon Messin

0
0

PSG e pezullon Messin për udhëtimin në Arabinë Saudite pa lejen e klubit

Lionel Messi u pezullua nga Paris Saint-Germain për një udhëtim në Arabinë Saudite pa lejen e klubit.

Ende nuk është specifikuar kohëzgjatja e pezullimit, megjithëse sipas mediave franceze ndëshkimi do të zgjasë dy javë.

Një pezullim dy-javor do të thotë se Messi do të humbasë dy ndeshjet e ardhshme të PSG-së.

Kampioni i Kupës së Botës nuk do të lejohet të stërvitet ose të luajë me ekipin dhe nuk do të paguhet gjatë pezullimit të tij.

PSG kishte refuzuar kërkesën e Messit për të bërë udhëtimin.

Linku: https://www.france24.com/en/france/20230502-psg-suspends-messi-for-taking-trip-to-saudi-arabia-without-club-s-permission

Burimi i fotos:https://www.instagram.com/leomessi/