Home Tag "170 milion dollare"

Yotube merr gjobën më të lartë në histori, shikoni çfarë ka ndodhur..

0
Yotube është gjobitur së fundmi me shifrën më të lartë të vendosur ndonjëherë. Gjoba prej 170 milion dollarësh është vendosur pasi ky kanal akuzohet për mbledhje dhe shpërndarje të paligjshme të të dhënave personale të përdoruesve fëmijë nën moshën 13 vjeçare. Sipas akuzave, kanali në fjalë ka gjurmuar përdoruesit e kanaleve për fëmijë pa lejën […]