Home Aktualitet

Aktualitet

E frikshme, trupi i njeriut mund të lëvizë edhe pas vdekjes

0
Mund të tingëllojë absurde, por është shumë e vërtetë, trupi i një njeriu është i aftë të lëvizë deri në 17 muaj pas vdekjes. Një grup studiuesish australianë kanë studiuar gjendjen e disa trupave pas vdekjes dhe kanë vënë re një fenomen shumë të çuditshëm. Të gjithë trupat u vunë re teksa kryenin lëvizje të […]

Niveli i mbetjeve plastike në trupat e fëmijëve në nivele alarmante, ja shifrat tronditëse

0
Një studim i Ministrisë së Mjedisit në Gjermani ka publikuar shifra tronditëse lidhur me faktin se si mbetjet plastike përfundojnë në trupat e fëmijëve  të vegjël. Studimi ka analizuar rreth 2500 fëmijë, 97% e të cilëve kanë rezultuar me një nivel të lartë mbetjesh të rrezikshme plastike në gjak. Studimi i publikuar në të përditshmen […]