Home Tag "aktoret e teatrit"

Olta ka 19 vite me të dhe e do më shumë se atëherë

0
Ka miqësi edhe mes kolegesh edhe mes vajzash. Thuhet se janë xheloze për njëra-tjetrën ose se nuk ka miqësi të sinqertë mes tyre, por kjo nuk vlen në rastin e Olta Gixharit dhe Niada Saliasit. Dy aktoret e teatrit kanë një miqësi 19-vjeçare së bashku dhe përzgjedhja për role të ndryshme apo konkurrenca nuk e ka […]