Home Tag "albana osmani ne kane"

Albana Osmani sqaron lidhjen me Fatmir Hysenbelliun

0
Fatmir Hysenbelliu, ose Oni siç i thërrasin, nuk guxon të dalë me vajza në foto. Vetëm për vetëm, apo foto në grup, mjafton që një vajzë të jetë pranë tij, për ta quajtur në lidhje me të. Ishte fillimisht Pamela Anderson që u konsiderua e dashura e tij, vetëm sepse kishin qenë bashkë në një […]

Shqiptarët që ndodhen në Kanë dhe fotot nga atje

0
Janë modele, gazetare dhe stiliste të njohura që kanë shkuar drejt Kanës. Irena Kita, Ilda Bejleri, Albana Osmani, Enada At`Nikolla, Jona Spahiu si dhe djemtë Endrit Mërtiri dhe Fatmir Hysenbelliu, janë vetëm disa. Nuk dihet ende se kush i ka dërguar këta personazhe në Kanë dhe cila është arsyeja, ama ata janë duke u argëtuar […]