Home Tag "ambasadoret e sportit ne shqiperi"

Luar Arani në një nismë gjigande për sportin – „Ambasadorët e Sportit“ vjen edhe në Shqipëri

0
Ajo nuk është vetëm këngëtarja me zërin e ëmbël, Luar tashmë është pjesë prej 8 vitesh në Gjermani në nismën „Ambasadorët e Futbollit“ e cila është një menaxhere e këtij projekti. Ajo gjithashtu ka dashur që ky projekt të jetë pjesë dhe e vëndit të saj Shqipërisë. Mbrëmë është mbajtur një super event gjigant pikërisht […]