Home Tag "#bigbrothervip"

Emocione të forta, Qetsori merr surprizën e veçantë nga njeriu i zemrës

0
Gjatë spektaklit të sotëm Qetsori ka marrë një surprizë tepër të veçantë. Emri i tij është shfaqur në televizorin në dhomën e ndenjes për të vazhduar sfidën e Vëllait të Madh. Ai ka dalë në oborr për të kërcyer, kur papritur është befasuar nga bashkëshortja. Nën emocione ata kanë kërcyer duke kaluar disa çaste së […]

E papritura ndodh në BBV, Efi Kiara dhe Bledi dalin në nominim

0
Ditën e sotme, Vëllai i Madh ka marrë vendimin për të realizuar nominimet një ditë para spektaklit. Banorët duhet të votonin në fletë dy emra të cilët do të dëshironin të largonin nga shtëpia. Nga votat e grumbulluara tre më të votuarit dolën: Efi, Kiara dhe Bledi. Përveç finalistit të parë, nesër gjithashtu do të […]