Home Tag "chanel"

Morena nën aksesorët e shtrenjtë thotë se është e pamundur…

0
Morena Taraku është duke u bërë gati për angazhimet e saj që do t’i vërshohen ditëve në vijim. Ajo duke treguar luksin që posedon ka thyer çdo limit në Instagram. Tashmë të gjithë e dinë që ajo gëzon një jetë të shtrenjtë dhe shumë të bukur. E veshur e tëra me aksesorë të shtrenjtë ajo […]

Morena vë në pah disa aksesorë shumë të shtrenjtë të saj

0
Morena Taraku njihet për jetën luksoze që bën, madje ajo asnjëherë nuk heziton që këtë jetë të shtrenjtë ta shpërndajë edhe në rrjete sociale. Ajo këtë here përmes një fotoje në Instagram ka treguar disa gjëra të saj të markës “Chance dhe Chanel”, marka këto të njohura në gjithë botën. Nuk po vërehet qartë se […]