Home Tag "cift"

Detajet që tregojnë se jeni një çift vërtet i lumtur

0
Jeni të dy të pavarur. Ju të dy keni jetë shoqërore jashtë njëri-tjetrit. Ju nuk jeni në një situatë të vazhdueshme “dy për një”, që do të thotë se jeni të sigurt. Është e mrekullueshme ta shohësh këtë. Veçanërisht tek gratë nuk mund t’i durojnë shoqet e tyre që shoqërohen veç me partnerin. Ju kurrë […]

Ja çfarë thotë shkenca për diferncat e moshës ideale në çift

0
Njerëzit thonë se dashuria është e verbër, por një studim pohon se diferenca në moshë mund të përcaktojë jetëgjatësinë e marrëdhënies suaj. Ndërsa ka gjithmonë përjashtime nga rregulli, hulumtimi ka treguar se marrëdhëniet me diferencë të madhe në moshë, kanë më shumë gjasa të përfundojnë në ndarje. Sipas një studimi të kryer nga Universiteti Emory […]

Ja çfarë duhet të dini për rëndësinë e intimitetit të çdo çifti

0
Intimiteti ajo ndjenjë e afërsisë, lidhjes dhe bashkësisë së përbashkët mes njerëzve – është një nga komponentët më të rëndësishëm dhe shpërblyes të një marrëdhënieje të shëndetshme romantike. Ka dy llojeve të intimitetit për të cilat çiftet e reja duhet të fokusohen pa u dëmtuar asnjë prej tyre: intimitetit fizik (ose seksual) dhe intimitetit emocional. […]

Tjetër krizë në çift! Melisa Lleshi dhe Andi marrin vendimin e fortë

0
Melisa dhe Andi janë një nga çiftet që kanë mbijetuar më shumë pas daljes nga Për’Puthen. Ata kanë pasur disa herë krizë në çift e c ila është reflektuar dhe në rrjete sociale. Së fundmi  dyshja po përjetojnë një tjetër krizë ku kanë fshirë të gjitha fotot dhe njëri-tjetrin nga rrjetet sociale. Mbetet për tu […]