Home Tag "defri"

“Marak” e Defrit dhe Silvës – Një tjetër sukses i konfirmuar

0
Nuk është bashkëpunimi i tyre i parë por as edhe i vetmi, kënga e tyre e pare e titulluar “Lalushe”, korri shumë sukses në vetëm disa ditë publikimi. Kënga e dytë e quajtur „Marak“ është një tjetër këngë ku vulosi një tjetër sukses së bashkëpunimit midis dy këngëtarëve Silvës dhe Defrit. Deri tani kënga është […]

Diçka e bukur po vjen – Dafi & Defri me lajme te reja

0
Pas publikimit të klipit më të fundit “Lalushe” Defri është në përgatitje të një projekti të ri me Dafin. Dafi gjithashtu ka ardhur së fundmi më një këngë të suksesshme. Por ata të du këtë herë janë bërë bashkë për të sjellë për të gjithë fansat një super projekt të veçantë. Ata janë parë teksa […]