Home Tag "erjola"

Përplasje e fortë për punët e shtëpisë, Erjola shan keq Fationin

0
Fatjoni është lideri i javës dhe ka kërkuar që banorët të mbajnë në rregull shtëpinë e Big Brother Vip. Megjithatë ky duket një mision i pamundur me aq shumë banorë në një shtëpi. Sot Fationi është përplasur keq me Erjolën pasi i ka kërkuar kësaj të fundit të sistemojë rrëmujën që bën. Erjola dëgjohet t’i […]

Rrjeti zhurmon për lidhjen e konkurrentes së Big Brother Vip

0
Erjola Doçi është një nga banorët që ka trazuar jo pak shtëpinë vip. Megjithatë pas izolimit të saj ndjekësit dhe mediat po e shikojnë me lupë jetën e saj sentimentale. Së fundmi ka qarkulluar një video e Erjolës me reperin Azet. Erjola është munduar të jetë hermetike gjatë gjithë kohës me jetën e saj sentimentale […]