Home Tag "femrat"

Arsyet pse çiftet e martuara grinden shumë edhe kur janë të lumtur

0
Çështjet e besimit. Besimi është absolutisht thelbësor për shoqërinë dhe intimitetin që mban marrëdhëniet së bashku. Megjithatë është gjithashtu një nga gjërat më të vështira për të fituar dhe mbajtur. Çështjet e besimit drejtojnë gamën nga zgjedhjet financiare në besueshmërinë emocionale. Pabesia dhe xhelozia. Ndërsa besimi mund të prishet në shumë aspekte të një marrëdhënieje, […]

Meshkujt apo femrat, ja kush masturbohen më shumë

0
Masturbimi dhe pse praktikohet, pjesa më e madhe e kanë kompleks ta pranojnë. Por kush masturbohen më shumë meshkujt apo femrat? Studimi i mëposhtëm do ti japë fund kësaj dileme. Studim i fundit ka zbuluar se sa shpesh masturbohen femrat, ndonëse nuk flasin për këtë temë. Bazuar në një studim amerikan të botuar në revistën […]