Home Tag "Foshnja"

Nuk priti të shkonte në spital, foshnja lind në mes të autobuzit

0
Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Argjentinë, ku një nënë ka lindur foshnjen e saj në mes të autobuzit. Disa oficerë policie që janë ndodhur në moment pranë nënës së re kanë asistuar në lindjen e foshnjes. Gruaja kishte kontraktime të forta dhe nuk kishte kohë për të shkuar në spital. Sipas mjekëve që […]