Home Tag "Fotinia"

E pyesin për Danjelin, Fotinia u kthehet keq me anë të një video

0
Çifti fitues i Big Brother 9, të cilët edhe u martuan gjetë këtij reality-show, duket se gëzojne ende shumë popullaritet dhe i bëjnë njerëzit të flasin. Së fundmi Danjeli dhe Fotinia deklaruan se ishin ndare, por tashmë duket se janë sërisht bashkë. Ata u rikthyen dhe tashmë janë aktivë në faqen ‘LA.FO.DA’. Por mesa duket […]

Danjeli deklaroi ndarjen prej saj?! Ja çfarë ka për të thënë Fotinia

0
Lajmi i ndarjes së Danjelit nga Fotinia bëri bujë të madhe. Çifti i fituesve të edicionit të BB9 u bënë kryelajm në fare pak kohë. “Janë disa arsye përse unë dhe Fotini kemi vendosur të ndërpresim këtë lidhje duke gëzuar respekt për çdo të mirë dhe të keqe që kemi kaluar së bashku dhe sigurisht për njëri-tjetrin. […]