Home Tag "gënjejnë"

Pse njerëzit gënjejnë kur nuk kanë nevojë

0
Njerëzit mund të gënjejnë sepse besojnë se gënjeshtra është jashtëzakonisht e rëndësishme, edhe pse mund të duket e parëndësishme. 1 Gënjeshtra ka rëndësi … për ta. Arsyeja numër një pse njerëzit gënjejnë kur thjesht nuk ka rëndësi është sepse ata në të vërtetë mendojnë se ka rëndësi. Ndërsa të gjithë rreth tyre mendojnë se është […]

Disa arsye pse fëmijët gënjejnë

0
Fëmijët gënjejnë sepse prindërit iu krijojnë kushte të tilla.  Shpesh prindërit iu bëjnë presion fëmijëvë të pranojnë gjëra që nuk i kanë bërë. Kjo gjë i çon ata drejt gënjeshtrës. Gënjejnë sepse prindërit dhe të tjerët gënjejnë! Prindërit iu kërkojmë atyre t’i tregojnë fqinjit se dhurata që i dërgoi për ditëlindjen ishte e mahnitshme kur […]

Kujdes këto shenja mund t’iu gënjejnë keq fare sot

0
Binjakët Njerëzit e lindur nga Binjakët janë të njohur për të gënjyer dhe mashtruar të tjerët. Këto qenie janë të gjitha për veten dhe nevojën e tyre dhe nuk kanë turp ta pranojnë atë dhe madje janë në gjendje të justifikojnë gënjeshtrat e tyre. Ata gjithashtu kanë një zakon të bëjnë premtime të rreme për […]