Home Tag "Golden Play button"

Një tjetër sukses për Tv Klan, kanali vlerësohet me çmim nga YouTube

0
Kanali zyrtar i televizionit Klan në YouTube ka arritur gjatë muajit shtator të vitit të kaluar shifrën e 1 milion subscribers. Kjo arritje është vlerësuar nga platforma në fjalë me çmimin “Golden Play Button” një vlerësim ky që i jepet çdo kanali që arrin shifrën e lartpërmendur të personave që e ndjekin dhe abonohen. Kanali […]