Home Tag "Hekurani dhe Sulltani"

Hekurani dhe Sulltani i dorëzohen ndjenjave të papërballueshme

0
Është i njohur për perlat e tij muzikore të cilat çdo herë i sjellë me mjeshtëri dhe me shumë botëkuptim. Nën melodi të ndryshme ai ka arritur që t’i servirë publikut këngë të cilat vulosen dhe nuk harrohen asnjëherë. Këtë herë producenti dhe këngëtari i mirënjohur Hekuran Krasniqi ka sjell një bashëkpunim i cili të rrëmben në atë […]