Home Tag "humbje ne peshe"

Këngëtarja gati nuk njihet, ja përse vendosi të humbë peshë

0
Këngëtarja e njohur Adele ka pësuar një ndryshim rrënjësor në pamje duke rënë të paktën 45 kg nga pesha e saj. Ajo gati nuk njihet dhe mund të themi se është shndërruar në një tjetër person. Burime pranë këngëtares thanë se ajo ka vendosur të bjerë në peshë për të qënë më e shëndetshme për […]