Home Tag "i mbyll gojën fanses"

Je gjithë ky çun, ç’ne me Lorin? Përgjigja e Vis Bajraktarit i mbyll gojën fanses

0
Edhe pse preferojnë që lidhjen ta mbajnë larg syve të publikut, ata kanë vite bashkë. Por kur vjen puna për të mbrojtur njëri-tjetrin, Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari janë mjaft protektivë. Kështu një komentuese i ka shkruar Visit, për t’i shprehur simpatinë që ka ndaj tij dhe mospëlqimin ndaj Lorit. “Je gjithë ky çun se di si e ke lidh jetën […]