Home Tag "Inn FEst 2019"

Festivali i inovacionit, mundësia e artë për idetë tuaja

0
Nëse ke një ide inovative dhe dëshiron ta vësh në jetë, “Innovation Nest Festival”, është mundësia e artë për këdo. Ky Festival që do të mbahet në datat 24 dhe 25 tetor në ambjentet e Art Turbinës synon ti japë jetë ideve revolucionare në fushën e teknologjisë. Në këtë event do të marrin pjesë mbi […]

Rikthet në Tiranë, festivali më i madh i inovacionit, përgatituni për tu njohur me ide revolucionare

0
“Tok Digital Agency”, risjell në Tiranë për të dytin vit radhazi “Innovation Nest Festival”, me risitë më të fundit të teknologjisë. Ky festival do të mbahet në ambjentet e Art Turbina në datat 24 dhe 25 tetor, ndërsa të gjithë të interesuarit do të kenë mundësinë që për disa orë të humbasin në botën e […]