Home Tag "Inn Fest"

Një epokë e re fillon nesër, vjen eventi i vitit në Tiranë

0
Dita e nesërme rikthen për të dytin vit radhazi në Tiranë “Innovation Nest Festival”. Ky eveniment do të mbahet për dy ditë me radhë në ambjentet e Ar Turbina dhe synon të fuqizojë inovacionin duke mbështetur dhe financuar sipërmarrësit që duan tu japin jetë ideve të tyre revolucionare në fushën e teknologjisë. Në këtë festival […]