Home Tag "jaht luksoz"

Ditëlindja e çmendur e Kylie Jenner, pamjet nga jahti luksoz

0
Kylie Jenner ka festuar 22 vjetorin e saj në një jaht luksos në Capri të italisë. Disa pamje nga festa e çmendur e ditëlindjes i ka publikuar vetë  në Insta story menjëherë pas mesnatës. Jenner ka qënë vetë organizatorja e mbrëmjes dhe duhet thënë se organizimi ishte perfekt. Festa ka mbledhur miq dhe familjarë të […]