Home Tag "Jeton Muriqi"

Jeton Ramiqi, këngëtari i ri që po njeh vetëm ngjitje në muzikë

0
Ai është një djalë i ri që së fundmi ka nisur karrierën në muzikë dhe ka rregjistruar suksese që në hapat e para. Jeton Ramiqi që për publikun është i njohur si MVJ ka publikuar së fundmi një tjetër këngë që premton të kthehet në hit njësoj si projektet e para muzikore. Jetoni është nga […]