Home Tag "kek"

Ëmbëlsirat që duhet të provoni në Francë

0
Jeni duke planifikuar një udhëtim në Francë, apo jetoni në këtë vend dhe nuk keni shumë informacion mbi ëmbëlsirat tradicionale që ka Franca, ky vend që mbahet për kulinarinë tradicionale në kuzhinë? Ata janë të njohur për specialitetin e bukës, për djathin dhe për shumë specialitete të tjera në lidhje me ushqimin. Ata kanë perfeksionuar […]