Home Tag "keshilla per te lene duhanin"

Pse është kaq e vështirë për ta lënë duhanin?

1.28K
Receptorët e nikotinës në tru na orientojnë drejt tolerancës dhe pastaj varësisë ndaj nikotinës. Një studim ka zbuluar se 43% e grave që heqin dorë nga pirja e duhanit gjatë shtatzënisë e fillojnë përsëri shpejt pas lindjes. Pse kaq shumë? Nuk është çudi fakti që nikotina krijon varësi, por çfarë ndodh realisht me trurin kur […]