Home Tag "keshilla"

Disa këshilla që duhen marrë parasysh kur ktheheni në punë pas pushimeve

0
Diferencat kohore. Në varësi të vendit ku keni udhëtuar gjatë pushimeve tuaja, mund të ketë dallime të konsiderueshme kohore midis shtëpisë tuaj dhe destinacionit të pushimeve. Nëse keni kaluar disa javë në një zonë tjetër kohore, ora juaj e brendshme e trupit mund të përshtatet me atë zonë kohore. Për shembull, pasi të ktheheni në […]

Disa mënyra praktike për të hequr qafe mushkonjat brenda shtëpisë tuaj

0
Mushkonjat janë një shqetësim për shumicën prej nesh gjatë muajve të pranverës dhe verës. Prania e mushkonjave brenda shtëpisë suaj mund t’ju bezdis pa masë. Trajtimi i mushkonjave brenda shtëpisë tuaj është pak më ndryshe se trajtimi i lëndinës tuaj jashtë. Ne kemi mbledhur një listë këshillash për t’ju ndihmuar ju dhe familjen tuaj të […]

Ja disa mënyra si të hiqni nga gishti unazën që ju ka ngecur

0
Ka disa mënyra të thjeshta që mund t’ju ndihmojë të hiqni një unazë që ju ka ngecur në gishtin tuaj: 1.Vendoseni gishtin tregues butësisht në unazën e mbërthyer dhe gishtin e madh poshtë. Filloni të rrotulloni unazën butësisht përpara dhe mbrapa, ndërsa ngadalë tërhiqni unazën jashtë. 2.Sigurohuni që të mos tërhiqni dhe tërhiqni shumë. Mund […]

Këshilla thelbësore për një lëkurë të shëndetshme dhe rinore

0
Ndiqni një rutinë të qëndrueshme të kujdesit të lëkurës. Krijimi i një rutine të rregullt të kujdesit për lëkurën është themeli për arritjen e lëkurës së shëndetshme. Filloni duke pastruar fytyrën dy herë në ditë për të hequr papastërtitë, vajin dhe papastërtitë që mund të bllokojnë poret. Zgjidhni një pastrues të butë që i përshtatet […]

Këto këshilla rreth martesës janë krejtësisht të gabuara

0
Mos shkoni të flini i zemëruar. Të shkosh për të fjetur i zemëruar të jep frymë, të lejon të gjesh një perspektivë të re dhe të kujton se çfarëdo për të cilën po grindesh nuk është më e rëndësishme se personi me të cilin je. Njerëzit nuk ndryshojnë. Nëse hyni në martesë me atë mentalitet, […]