Home Tag "“Kiki challenge”"

Zbulohet më në fund kush e fiton me meritë absolute “Kiki Challenge”. Pamjet do iu lënë pa fjalë

0
  Fushat e orizit në Indisë jugore mund të jenë  nga vendet ku njerëzit provojnë lodhjen më raskapitëse. Po nuk është kështu për dy fermerë nga një fshat i vogël që kanë kërcyer, duke marrë famë botërore, një vallëzim trendi të quajtur “Kiki Challenge”. Në videon prej 38 sekondash  dy burrat çapiten në baltë nën ritmet e […]

Lali Eri merr masa për “Kiki challenge”

0
Vendosja ose jo e rripit të sigurimit nëpër automjete, mesa duket është bërë një problem shqetësues dhe jehona e tij ka shkuar deri në rangjet e larta në Beshkinë e Tiranës. Kryebashkiaku Erion Veliaj përmes një fotografie në Facebook ka bërë thirrje për vendosjen e rripit të sigurisë gjatë ngasjes së veturës. Në këtë fotografi […]