Home Tag "konference teknologjike"

Në Këln po mbahet Konferenca e vitit 2017 për marketingun digjital – Nga dmexco

0
Dmexco është një biznes global dhe platformë inovatore e ekonomisë digjitale. Është një vend takimi për krijuesit, vizionarët, profesionistët e medias dhe marketingut si dhe njerëzit që merren ose që kanë interes mbi teknologjinë. Në kuadër të kësaj, konferenca e vitit 2017 “Expo & Conference” për marketingun digjital do të organizohet sot dhe nesër në […]