Home Tag "Kura per tullace"

Shkencëtarët zbulojnë gabimisht një kurë për tullacët, ja ilaçi që rrit në mënyrë të pabesueshme flokët

0
Një grup shkencëtarësh në Angli kanë zbuluar një mënyrë shumë efektive të parandaluar rënien e flokut tek meshkujt si dhe për ti rikthyer sërish në kohë rekord. Studiuesit ishin duke testuar një ilaç të ri për të kuruar osteoporozën, por nga testimet e bëra rezultoi se ky lloj ilaçi i rriste flokët në mënyrë të […]