Home Tag "kusheriri i 2ton"

Me kë bën koalicion 2Ton?

0
Në gjithë situatën e krijuar politike edhe 2Ton bën koalicion. Ai ka zgjedhur kushëririn e tij, djalin e xhaxhait, për të realizuar këtë. Argjenti nuk është i panjohur. Të dy vëllezërit, si Xhaviti dhe 2Ton dalin shpesh në foto me të dhe madje e quajnë vëllain e vogël. Përpos kontekstit të shakasë, a ka pasur […]