Home Tag "Lali Eri"

Lali Eri merr masa për “Kiki challenge”

0
Vendosja ose jo e rripit të sigurimit nëpër automjete, mesa duket është bërë një problem shqetësues dhe jehona e tij ka shkuar deri në rangjet e larta në Beshkinë e Tiranës. Kryebashkiaku Erion Veliaj përmes një fotografie në Facebook ka bërë thirrje për vendosjen e rripit të sigurisë gjatë ngasjes së veturës. Në këtë fotografi […]