Home Tag "limuzina ne hollande"

Pritje madhështore për Sabianin dhe Marselin në Hollandë!

0
Dyshja e pandarë e Sabianit dhe Marselit ka shkuar në Hollandë. Ata kanë koncert atje dhe janë pritur në një mënyrë madhështore. Organizatorët e eventit kanë dalë me limuzinë për t`i pritur artistët ashtu siç e meritojnë. Sigurisht që edhe akomodimi ka qenë në një hotel luksoz. Ata kanë pasur nevojën të qetësohen përpara koncertit […]