Home Tag "Love Story"

“Oboobo e futi brenda Saimirin ajo…”,Ariana harron intervistën dhe i thërret kandidates

0
Emisioni “Love Story” që transmetohet çdo të hënë në “Tv Klan”, ka filluar të bëhet gjithnjë e më interesant. Vajzat kanë pasur takimet e tyre me kandidatin dhe  thuajse çdo ditë japin opinionet e tyre për takimet, Saimirin dhe vajzat e tjera. Gazetarja Xhesi Muçaj që realizon Daily love story”, interviston përditë vajzat dhe kandidatin […]

E puthi në buzë që në takimin e parë, Vivien habit Saimirin

0
Mbrëmjen e djeshme në Tv Klan nisi spektakli “Love Story”, ku një beqar simpatik është vënë përballë 18 vajzave të cilat garojnë për të fituar zemrën e tij. Në mbrëmjen e djeshme, vajzat janë prezantuar me Saimirin duke ndarë përshtypjet e para për kandidatin si dhe duke u përpjekur ti bëjnë sa më shumë përshtypje. […]