Home Tag "mengjesi"

Mos e shmangni mëngjesin, ja çfarë ndodh nëse dilni me stomakun bosh

0
Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës dhe duhet të jetë i bollshëm. Shumica e shmangin këtë vakt pa e ditur sa dëme i shkaktojnë organizmit. Ekspertët thonë se askush nuk duhet të dalë nga shtëpia pa konsumuar mëngjesin dhe kjo jo pa arsye. Nese nuk e konsumoni mëngjesin shanset për t’u shëndoshur janë […]

Mos, po e nisni ditën gabim!

0
Rutina e mëngjesit është e ndryshme për të gjithë. Dikush hyn menjëherë në dush, dikush lexon gazetën, apo dikush kërcen poshtë çarçafëve. Nuk ka vend për gjykime në këtë pikë. Megjithatë ka disa rituale të mëngjesit që nuk duhen bërë se nëse i bëni atëherë do të jeni i pakënaqur dhe joproduktiv gjatë ditës. Janë […]