Home Tag "“Mouline Rouge”"

Nga balerinat topless deri tek performancat fatale, si është dhe sa kushton një natë në “Mouline Rouge”

0
“Mouline Rouge” që në shqip do përkthehej “Mulliri i kuq” është një nga kabaretë historike parisiene me famë në mbarë rruzullin. Me vendndodhje përgjatë Monrmartre në Paris të Francës sipas të dhënave historike kabareja famoze u themelua në 1889, dhe godina orgjinale u shkrumbua nga flakët në 1915-ën. Jo vetëm një skenë për të gjithë […]