Home Tag "ndodh"

Çfarë iu ndodh nëse zgjoheni në të njëjtën kohë çdo ditë

0
1.Shton besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e ditës. Hulumtimet sugjerojnë që zgjimi herët mund të jetë çelësi i produktivitetit, gjë që do të shpjegonte pse njerëzit që zgjohen në të njëjtën kohë çdo mëngjes janë shumë më të lumtur me situatat e tyre financiare dhe të punës. 2.Ndalon problemet me shëndetin. Shumë njerëz përdorin fundjavat si kohën […]