Home Tag "punonjesit"

Punonjësit e Google ju përgjojnë në shtëpi, dëgjojnë dhe vlerësojnë regjistrimet audio

0
Një ndihmës asistent i zërit në Google, deklaroi se punonjësit e Google dëgjojnë dhe vlerësojnë çdo regjistrim audio. Google gjithashtu ka regjistrime audio të asistentit të saj gjuhësor pjesërisht të rishikuar dhe të nënshkruar nga punonjësit e kontraktorëve. Kjo del nga një raport i publikuar së fundmi transmetuesit belg VRT, të cilët ishte në gjendje […]