Home Tag "Top Albania Radion"

Sara Hoxha përlot ndjekësit me postimin për Top Albania Radion

0
Rrugëtimi i Top Albania Radio, ka kapur kufirin e dy dekadave dhe tashmë pasardhësit e e të ndjerit Dritan Hoxha, janë të zotët e punës së nisur plot pasion nga babai i tyre i talentuar. Sara Hoxha, ka prekur me postimin e saj më të fundit në prag të 20-vjetorit të Top Albania Radio, i cili është […]