Home Tag "“Turp për të gjithë…”"

“Turp për të gjithë…”, i revoltuar Bledi Fevziu. Por me kë?

0
Projektet e ndërtimit të dy HEC-eve në zonën e Kanioneve të Osumit në Berat, duket se kanë irrituar gazetarin e mirnjohur. Në linjë zyrtare qeveria ka bërë përgjegjës paraardhësit e Blendi Klosit në ministrinë e Mjedisit dhe kjo pamundësi për të ndërhyrë në pengimin e ngritjes së këtyre strukturave, duket absurde. E për këtë ka reaguar […]