Home Tag "urrejne"

Stjuardesat ju urrejnë kur bëni këto veprime

0
Për të marrë përgjigjet janë pyetur 60 stjuardesa. Lexojini dhe mos i bëni këto gabime që të mos ju kenë inat në udhëtimin e ardhshëm. Kur nuk i thonë “përshëndetje” stafit teksa hyjnë në avion. Kur i japin stjuardesës koshin me mbeturina ndërkohë që ato janë duke shërbyer ushqimin. Kur i vendosin këmbët në sediljen […]