Home Tag "ushqimet ne avion"

7 ushqimet që s’duhet t’i hani kurrë në një avion

0
Të udhëtosh është qejf por edhe stres. Çfarë duhet të veshësh, çfarë duhet të hash, çfarë duhet të kesh me vete? Njëmijë pyetje që vërtiten në kokë, aq sa ndonjëherë na stresojnë dhe sëmurin. Kemi shkruar më parë mbi ushqimet që nuk duhet të hani përpara një udhëtimi, por ka edhe disa ushqime që s`duhet […]