Home Tag "vegla primitive"

Teknologjia Primitive

768
Një djalosh australian ka një hobi jo të zakonshëm: atij i pëlqen që shpesh të shkojë në pyjet e Kuinslandit të veriut (North Queensland) pa asnjë send me vete, përveç rrobave të trupit dhe një kamera dixhitale në disa raste, për të jetuar në zona, ku shumë pak shkel këmba e njeriut. Ai zgjedh që […]