Home Tag "veshjet me te bukura ne kane"

Të veshurat më bukur në Festivalin e Kanës

0
Një prej elementëve që analizohet në evente të tilla është veshja. Festivali i Kanës mblodhi emra të mëdhenj të artit në jug të Francës dhe ky vit ishte i 70-ti që u organizua. Burrat e sidomos vajzat dhe gratë ishin përkushtuar maksimalisht për t`u paraqitur denjësisht, me veshje të realizuara mjeshtërisht nga emra të mëdhenj […]