Home Tag "ditar"

Lori ndan rutinën e mëngjesit, ja si e nis ajo ditën

0
Lori Hoxha ka vendosur të ndajë me ndjekësit e saj gjërat më të preferuara. Ajo është pyetur ndër të tjera se si është mëngjesi i saj i preferuar dhe se si e nis ditën zakonisht. Lori ka treguar me foton e një kafeje se sapo zgjohet ju dërgon një mesazh familjarëve dhe më pas ulet […]

Facebook krijon chat special vetëm për çiftet

0
Një ekip ekspertësh të Facebook kanë krijuar së fundmi një chat special dedikuar çifteve. Aplikacioni i ri i quajtur “Tuned” ka për synim të përforcojë komunikimin midis një çifti dhe ndërmjet atyre që janë duke u bërë çift. Kështu përmes këtij aplikacioni të veçantë partnerët mund ti dërgojnë njëri tjetrit që nga mesazhet e thjeshta […]