Home ShowBiz Detaje ekskluzive mbi klipin e ri të Sinan Vllasaliut
Detaje ekskluzive mbi klipin e ri të Sinan Vllasaliut
0

Detaje ekskluzive mbi klipin e ri të Sinan Vllasaliut

0
0

Legjenda e muzikës, Sinan Vllasaliu, do të publikojë shumë shpejt projektin më të ri muzikor me videoklip të titulluar “Nuk shitet shtëpia”. Një tematikë e ndjeshme është ajo e emigrimit të fëmijëve dhe më pas shitja e shtëpisë së prindërve. Është pikërisht ky subjekti që do të arrijë t`ju përlot.
Për të mos diskutuar pastaj interpretimin që artisti bën. Shumë shpejt do të mund ta shijoni të gjithë, të gjithën.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=q3Vc5rMYZmo