Home ShowBiz Veprimi i Stresit nuk pritej – A ka të dashur?
Veprimi i Stresit nuk pritej – A ka të dashur?
0

Veprimi i Stresit nuk pritej – A ka të dashur?

0
0

Deri më sot e kishim parë t`i dhuronte lule së ëmës dhe buqeta të mëdhaja. Këtë herë ka këputur një lule diku në rrugë dhe ia ka dhuruar vajzës e cila ndodhej me të në makinë. Mund të mendonim se bëhej fjalë sërish për të ëmën, por ai ka shkruar se është romantiku i kohëve moderne dhe romantik mund të jesh vetëm me të dashurën.
Po kush ishte vallë vajza në makinë që zgjati duart për lulen?
Ndoshta është ajo me të cilën ndodhej në vaskë për Shën Valentin.

🙈🙈🙈🙈🙈 #bb4life👊 I kputin live nuk Cojn buqeta #Romeo I Kohes Moderne

A post shared by Shokun Se Lo 👇🔥 new 🔥 (@stresi) on

Link: https://www.instagram.com/p/BUtqIt1F-CN/?taken-by=stresi