Home ShowBiz Leonorës i mungon prej 19 vitesh dhe e viziton në varreza
Leonorës i mungon prej 19 vitesh dhe e viziton në varreza
0

Leonorës i mungon prej 19 vitesh dhe e viziton në varreza

0
0

Fundjava nuk ishte për të gjithë njësoj. Ndërkohë që disa kanë shkuar në plazhe e pishina, Leonora zgjodhi tjetër destinacion. Ajo përkujtoi të atin i cili ka 19 vite që është ndarë nga jeta. Me Leonorën ishte edhe mbesa e saj për një vizitë te gjyshi.
Këngëtarja nuk i rezistoi as tundimit për të postuar një foto nga banesa e fundit e babait të shtrenjtë.

2017-07-17 11_30_41-Photos