Home ShowBiz Tuna publikon foton që kishte munguar nga rritja e djalit
Tuna publikon foton që kishte munguar nga rritja e djalit
0

Tuna publikon foton që kishte munguar nga rritja e djalit

0
0

Në vaskë, në shëtitje, në plazh, në krevat, kudo e kishim parë Tianin, por asnjëherë te mjekja. Dy prindërit e rinj, Tuna dhe Patris, e çuan djalin për vizitën e përmuajshme te pediatria dhe Tuna ndau foto.
Ka tre lloje prindërish të rinj. Ata që nuk postojnë asnjë foto të fëmijës, ata që postojnë vetëm një dorë, një këmbë, pra pjesë por jo gjithë fëmijën dhe ata që publikojnë foto të bebit, madje që nga materniteti. Tuna dhe Patrisi bëjnë pjesë te kjo e fundit.

tuna

Link: https://www.facebook.com/officialTUNA/photos/a.405256052868.181181.39076682868/10154951331432869/?type=3&theater